Nieuws

14 december 2020

UPDATE CORONAVIRUS

Vanavond  heeft het kabinet aangekondigd dat alle scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs per woensdag 16-12-2020 worden gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus.  

 


Dat betekent dat ook onze school vanaf woensdag gesloten is. De maatregel geldt tot 

18 januari 2021.  

Allereerst gaan we met elkaar van een welverdiende kerstvakantie genieten, al realiseren wij ons allen dat dit ook een hele bijzondere vakantie zal zijn.

 

Op maandag 4 januari zullen de leerkrachten contact met u opnemen. Dit kan via email, telefonisch of via WhatsApp. 

Het kan zijn dat u anoniem gebeld wordt. Wanneer er 2x achterelkaar gebeld wordt, kan dit de medewerker van SBO Hoogvliet zijn.


We zullen u dan informeren over hoe het onderwijs tot 1
8 januari vormgegeven zal gaan worden. Dit bericht verschijnt ook op de website van de school.

 

Deze week maken we als team op school een plan van aanpak voor hoe we de komende periode met de situatie zullen omgaan. Kijkt u a.u.b. regelmatig op www.sbohoogvliet.nl  of op de app. We begrijpen dat er veel vragen en zorgen kunnen leven. 

 

We doen een beroep op uw vertrouwen, dat wij zorgvuldige afwegingen zullen maken en het belang van de leerlingen, ook als zij thuis zijn, steeds voorop stellen. 

Om eventuele vragen goed en gestructureerd van een antwoord te kunnen voorzien, kunt u mailen naar  directie@sbohoogvliet.nl ofibsbo@sbohoogvliet.nl ook kunt u het contactformulier via de app invullen

Tijden van crisis brengen veel onzekerheid met zich mee. Een ideale oplossing bestaat niet, Maar samen kunnen we heel veel aan. Alvast bedankt voor uw begrip! 

 

Dinsdag hebben we met elkaar de laatste lesdag van het jaar. U krijgt dan van ons natuurlijk nog een nieuwsbrief.

 

 

Vriendelijke groet, 

 

Renée Spetter 

Directeur SBO Hoogvliet