Nieuws

11 september 2020

Nieuwsbrief 11 september 2020

Nieuws over de havenlessen, bureau Halt en de muzieklessen.

Beste ouders en/of verzorgers,

 

Op tijd op school

De school begint om 8.30u. De deuren gaan om 8.20u open. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind op tijd in de les is? Te laat komen is verzuim (al is het maar een paar minuten). Het verzuimprotocol is weer in werking. Is uw kind te laat, dan krijgt zij/hij een te laat briefje. De verzuimde tijd moet worden ingehaald. Het volledige verzuimprotocol staat op de website.

 

Havenlessen

Nu de leerlingen niet naar de Wereldhavendagen kunnen komen, komt de haven naar SBO Hoogvliet toe. De havenlessen ‘De haven komt naar je toe’ waren leerzame lessen voor de leerlingen van de groepen Groen en Paars. Voor de groepen Geel, Blauw, Rood en Oranje was de theatervoorstelling van Joris Lutz, hiervan zijn beelden op de site.

 

Bureau Halt

Jongeren worden steeds handiger met computers en het internet. Naast alle goede kanten en kansen die dit hun kan bieden, kunnen zij hun computertalenten ook negatief inzetten. Bureau Halt geeft daarom online lessen. De lessen zullen gaan over het online pesten. Afgelopen woensdag hebben de groepen Paars en Groen deze les gehad. We vertrouwen erop dat zij er veel van hebben opgestoken.

 

Muzieklessen

Afgelopen week is juf Nini , tot vreugde van de leerlingen en de leerkrachten weer begonnen met de muzieklessen.

 

Open dag Studio Marleen

Marleen presenteert JDM op zaterdag 19 september om 13:00 – 16:00. Dansprestaties, workshops en een rondleiding door de dansstudio. De ingang van de studio is aan de Max Havelaarweg aan de achterzijde van het gebouw. Kom jij ook? In de maand september kun je je gratis inschrijven!

 

Agenda

Woensdag 16 september                   Waar is mijn muziek naar toe; KCR  groep Geel

 

 

Fijn weekend,

 

Team SBO Hoogvliet