Nieuws

15 april 2020

het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) - informatie

Het CJG staat ook nu voor je klaar!

Beste ouders/verzorgers,

 

Door het coronavirus ziet het leven van bijna iedereen er op dit moment heel anders uit dan normaal. De meeste kinderen zijn thuis, terwijl de ouders vaak gewoon moeten werken. Veel afspraken gaan op een andere manier. Gelukkig komen we ver met alle digitale mogelijkhedendie er zijn. Graag laat ik je weten dat het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) ook nu voor je klaarstaat.

 

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Onze dienstverlening gaat waar mogelijk gewoon door, per telefoon, beeldscherm of op een van onze CJG-locaties. Op onze locaties zijn bijvoorbeeld de meeste afspraken voor baby’s tot 14 maanden. Voor jonge kinderen is het belangrijkdat zij de prikken van het Rijksvaccinatieprogramma krijgen.Dit geldt ook voor de 14-jarigen die een vaccinatie nodig hebben tegen de meningokokkenziekte. Voor de andere kinderen bekijken we of we de afspraken op locatie of digitaal kunnen doen. In bijzondere gevallen kunnen we op huisbezoek komen

 

Wij zijn er voor jou

Deze coronacrisis vraagt bijzondere opvoedvaardigheden van ouders en verzorgers. Wil je hierover met een professional in gesprek gaan? Weet dan dat wij ook daarvoor voor je klaarstaan. Wij kennen de mogelijkheden voor steun en zorg in jouw wijk en denken graag met je mee.

 

Zo kun je contact met ons opnemen

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Dat kan rechtstreeks met mij (mijn gegevens staan hieronder) of via ons contactcentrum. Alle manieren en tijden waarop het contactcentrum bereikbaar is, zie je op centrumvoorjeugdengezin.nl/contact. Op centrumvoorjeugdengezin.nl/corona staat meer informatie over het coronavirus en onze aangepaste dienstverlening. Daar vind je ook antwoord op veelgestelde vragen van andere ouders.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er graag voor jou en je gezin!

 

Vriendelijke groet,

Nilgün Tümer, jeugdverpleegkundige CJG Hoogvliet

Telefoonnummer: 06- 51480439

E-mail:  n.tumer@cjgrijnmond.nl