Groep Blauw

Welkom bij groep Blauw. 

Hieronder vindt u de activiteiten van groep Blauw. Naast een kleine toelichting van de activiteit worden er natuurlijk foto's geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

05 sep 2020 - Welkom
Via deze weg heten we alle ouders en verzorgers van, en de nieuwe leerlingen in groep blauw welkom. We gaan er een mooi, leerzaam en vooral heel leuk schooljaar van maken.

 

juf Maijke (maandag t/m woensdag) juf Angel (dinsdag), juf Ayla (donderdag en vrijdag) en juf Renée (elke dag)

 


27 mei 2020 - Schooltuintjes
Preview foto Sinds deze week is groep blauw druk met de schooltuintjes. Deze zijn in de meivakantie aangelegd. Wij, SBO Hoogvliet, hebben 3 bakken tot onze beschikking. De andere bakken zijn voor de BSO.

Elke bak heeft 16 tuintjes. Op termijn zullen de tuintjes ook door andere groepen worden onderhouden. Nu doet alleen groep Blauw dit.

We hebben eerst zaadjes gezaaid in bakjes in de klas. Maandag 25 mei hebben we de miniplantjes in de tuintjes gezet. En gelukkig kregen we ook al wat grotere plantjes van Renée Spetter.

Er staan nu enkele soorten sla, snijbiet, wortel, radijs, broccoli en 2 tomatenplanten.

Dit alles is geregeld door het 'buurtlab', van hen kregen we ook gieters, schepjes en verder alles wat we nodig hebben voor de tuintjes.


27 mei 2020 - plantjes
Preview foto De vorige plantjes zijn bijna allemaal met de kinderen mee naar huis gegaan. En groeien daar verder.

Gelukkig is er een nieuwe lichting stekjes, vetplantjes dit keer. En ook die groeien al best goed.


20 apr 2020 - tekenopdracht koe
Preview foto De opdracht 'teken een koe' is door enkelen ingeleverd. Het zijn bijzonder mooie koeien geworden, die duidelijk met heel veel aandacht en inzet zijn gemaakt. Knap gedaan hoor!
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

25 jan 2020 - Stagiaire
In groep blauw is Ayla Boek stagiaire op donderdag en vrijdag.

Ayla studeert aan het Albeda Zorgcollege te Spijkenisse en doet daar de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.