Groep Blauw

Welkom bij groep Blauw. 

Hieronder vindt u de activiteiten van groep Blauw. Naast een kleine toelichting van de activiteit worden er natuurlijk foto's geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

22 apr 2020 - Activiteit blikgroentuh
Preview foto Vanuit BuurtLAB en De Stadstuinman hebben we kunnen meedoen aan de activiteit Blikgroentuh. 

Dit houdt in dat er voor elke leerling een setje beschikbaar is. Dit setje bestaat uit een tasje materiaal (blikken, zaden e.d.) en een tasje met aarde. De setjes worden op woensdag 22 april uitgereikt, tegelijk met het 'huiswerkpakketje' voor de meivakantie.

In het pakketje zit ook de begeleidende brief, met daarin de site waarop extra uitleg en tips staan. Deze site is www.groentuh.nl/, en de kaart staat ook hier als PDF bijgevoegd.

We wensen jullie veel plezier en succes met de blikgroentuh.


20 apr 2020 - tekenopdracht koe
Preview foto De opdracht 'teken een koe' is door enkelen ingeleverd. Het zijn bijzonder mooie koeien geworden, die duidelijk met heel veel aandacht en inzet zijn gemaakt. Knap gedaan hoor!

Fotoalbum:

koe-1.jpg koe-2.jpg koe-3.jpg koe-4.jpg

07 apr 2020 - plantjes
Preview foto De stekjes hebben inmiddels wortels gekregen en hebben nu allemaal een eigen potje. Voor alle kinderen uit groep blauw is een eigen plantje.

25 jan 2020 - Stagiaire
Met ingang van maandag 27 januari 2020 zal Ayla Boek stage lopen in groep blauw. Zij zal aanwezig zijn op de maandag, donderdag en vrijdag.

Ayla studeert aan het Albeda Zorgcollege te Spijkenisse en doet daar de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen